Hvem er jeg

Jeg er en kvinde på 45 år. Jeg bor sammen med min forlovede i Valby. Jeg har 3 voksne børn, 2 drenge på 19 og 21 år, datter på 24 år.

Livet har været en stor læremester for mig og jeg har i den grad taget min uddannelse i livets prøvelser på så mange områder.

Jeg har prøvet de fleste kriser i livet, jeg er kommet videre og har fået stor livserfaring ud af det.

Så hvis jeg siger til dig, at jeg ved lige nøjagtig, hvordan du har det, så er det fordi jeg selv har været der.

Måden jeg har fået det godt på er blandt andet ved at uddanne mig selv via forskellige mentorer, vi har i verden. Louise Hay og Wayne Dyer har været de største mentorer for mig og er det stadigvæk. Udover det så har jeg lært og lærer stadig så meget af andre helt fantastiske mentorer i verden. Jeg står ikke stille, jeg læser og lærer for at få en større forståelse for at kunne hjælpe dig og udvikle mig som menneske.

Jeg har fået åbnet mit hjerte meget pga de svære kriser, jeg har været i, så jeg er meget empatisk, hjertemenneske, støttende, anerkendende, rummende og møder dig, hvor du er med kærlig imødekommenhed og forståelse.

Jeg vil så gerne dele ud af min uddannelse i livet og give dig den bedste støtte, så du ligesom jeg finder vejen til at blive mere dig selv og få det godt i dit liv.

Jeg vil glæde mig til at møde dig og støtte dig på din vej.

Anette Hansen

error: Content is protected !!