Taknemmelighed – Del 2

Sharing is caring!

Har du tænkt over det, jeg skrev i den første del med emnet ”Taknemmelighed”?

Har det ændret dine tanker og givet dig mere lyst til at få mere taknemmelighed ind i din hverdag, så giver jeg nogle eksempler på, hvordan du kan gøre dette i denne blog:

  • Tænk på, hvad du er taknemmelig for om morgenen. Inden du står ud af sengen, foran spejlet og skriv gerne 5 ting ned hver morgen, som du er taknemmelig for. Du kan have en lille ”Taknemmeligheds-notesbog” liggende, som du skriver i hver morgen – også gerne hver aften. Hvad har du været taknemmelig for i løbet afdagen?
  • Sig tak hver gang, der er nogle der hjælper dig, hver gang du får noget godt, hver gang du får mad, drikke osv. Ofte tager vi ting for givet uden at tænke mere over det, før vi ikke har det. Så sig tak, så du ikke tager ting for givet.
  • Sig tak til din krop for et godt helbred, vær glad for at du kan se og høre. Skranter dit helbred, så vær taknemmelig for at din krop gør sit allerbedste for at skabe et sundt helbred for dig. Sig tak til dig selv, fordi du gør alt hver dag for, at du har et sundt helbred. Samarbejd med din krop ved at være taknemmelig.
  • Sig tak til dine relationer, vær taknemmelig for de mennesker du har omkring dig.Du vil føle dig mere glad og åben og de vil blive glad for at føle at, du er taknemmelig for dem. Det er en win-win situation at give udtryk for sin taknemmelighed for de mennesker, vi har i vores liv.
  • Du kan lave en taknemmelighedsdåse, hvor du hver dag ligger en seddel i, hvor du skriver en ting, du er taknemmelig for. Du kan gøre det til et nytårsfortsæt og starte 1 januar. Så kan du næste nytår læse, hvad du har været taknemmelig for i 2019.
  • Du kan læse bøger om taknemmelighed, jeg kan anbefale dig følgende: Taknmelighed af Dani DiPirro, TAK af Rikke Østergaard, Gratitude – Skab et mere positivt liv med taknemmelighed af Claus Skærlund-Dall.

Der er flere bøger om taknemmelighed, dette er blot et udpluk af dem.

  • Jeg har lavet en æske ”Bekræftelsesæske for taknemmelighed”, den indeholder 35 bekræftelser, som hver dag kan få dig til at fokusere mere på taknemmelighe. Jeg vedlægger vejledning til æsken. Prisen for æsken er 80 kr inkl moms. Eksl porto. Du kan bestille den ved at gå ind på min hjemmeside: selvværdsbooster.dk

Jeg håber, du kan bruge mine ideer til at få mere taknemmelighed ind i dit liv.

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og godt nytår.

Jeg vender tilbage efter nytår med 2 nye blogs om selvværd. Jeg vil skrive lidt om det for, at du kan starte med at booste dit selvværd i det nye år.

Anette Hansen

Selvværdsbooster

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
shares
error: Content is protected !!