Taknemmelighed – Del 1

Sharing is caring!

Hvad tænker du om ordet ”taknemmelighed”? Hvad er taknemmelighed for dig? Er det at sige tak hver gang nogle gør noget for dig eller forventer du en tak, når du gør noget for andre? Er du sådan grundlæggende taknemmelig for livet i sin helhed?

Prøv og tænk lidt over det, inden du læser videre…

At føle taknemmelighed vil få dig til at føle dig godt tilpas. At have en grundlæggende taknemmelig indstilling til dig selv, livet og alt hvad du omgiver dig med hver dag – relationer, job, fritid, oplevelser osv.

Taknemmelighed er en gave, du kan give dig selv og Universet elsker taknemmelighed. Så jo mere du kan være det, jo bedre.

Er vi taknemmelige, så er vi mere positivt indstillet, dvs vi brokker os ikke så meget, vi fordømmer ikke, vi kritiserer ikke så meget osv. Fordi vi skifter fokus fra det negative til at være mere taknemmelige. Når vi gør det, så vil vi blive mere glade og positive og vi vil være mere åben for det gode, som livet har til os. Hvis vi åbner os selv op for det – det er helt op til os selv, om vi gør og om, hvor vi har vores fokus.

Hvor har du lyst til at have dit fokus?

At være taknemmelig for selv de meget svære ting i livet, vil gøre det lidt nemmere at komme igennem (Jeg har selv været der mange gange), hvis vi kan prøve og finde ”gaven” i de ting, som vi skal lære af. Det er ikke nemt, det ved jeg udmærket godt, men det vil hjælpe – trods alt.

Vær glad og taknemmelig for den du er og du vil manifestere gode ting, da alt starter indefra hos dig selv.

Jeg skriver del 2 den 17. december, hvor jeg kommer med forslag til, hvordan du kan integrere mere taknemmelighed i din hverdag og dit liv.

Jeg håber, du har fået noget at tænke over og håber du vil læse med igen på mandag.

Rigtig glædelig jul og på gensyn.

 

Anette Hansen

Selvværdsbooster

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
shares
error: Content is protected !!