Indre barn – del 2

Sharing is caring!

 

I min sidste blog skrev jeg lidt om dit indre barn og måske har du fået tænkt lidt over det, så du er klar til at få gode ideer til, hvad du kan gøre for at forbedre dit forhold til dit indre barn.

Nogle af de råd, jeg kommer med, bruger jeg selv og andre har jeg studeret mig til – brug dem du kan og lad resten være.

  1. Skriv de ting ned, som du elskede at lave som barn, hvad kunne du lide at spise, hvad gjorde dig rigtig glad osv. Når du har fundet ud af det, så sæt dig for at gøre en ting hver dag, som du kunne lide. Dit indre barn vil elske det
  2. Begynd at snak med dit indre barn. Spørg hvordan det har det og hvad det har brug for/lyst til. Gerne foran spejlet, så får du bedre kontakt, da du derved har øjenkontakt med dig selv og det virker stærkere, så du bedre kan mærke dit indre barn.
  3. Når du reagerer ”uhensigtsmæssigt” og du kan mærke, det kommer af gamle traumer, så støt dit indre barn, giv det den omsorg og støtte, som det ikke fik dengang hændelsen var der. Du er den voksne forælder til dit indre barn og dit indre barn har brug for at få din hjælp til at få helbredt barndommens traumer.
  4. Jeg kan anbefale dig at lytte til videoér på youtube vedr indre barn healing, mediter og lyt til dit indre barn, lån bøger på biblioteket om dit indre barn for at få en større forståelse af dit forhold til dit indre barn og dit indre barns behov for din kærlighed.
  5. Jeg læser selv dagligt i en bog, der hedder: Bekræftelser til dit indre barn af Rokelle Lerner. Det er en bog med bekræftelser til alle årets 365 dage, hvor du kan få større forståelse for dit indre barn og dig selv. Den er rigtig god og healende.
  6. Af andre bøger kan jeg anbefale bøger af John Bradshaw (blandt andet: Rejsen hjem),
  7. Jeg har lavet et produkt ”Bekræftelsesæske til dit indre barn”, som indeholder 50 bekræftelser m/vejledning, som dagligt vil støtte dig dagligt i at få et bedre forhold til dit indre barn. Prisen for æsken er 120 kr inkl moms, eksl porto. Du kan se mere på min hjemmeside, hvor du også kan bestille den. Ellers skriv til mig i pb på min facebookside: Selvværdsbooster.

Jeg håber, du kan bruge nogle af mine råd – de er til dig, som ønsker at få et bedre forhold til dit indre barn og dig selv.

 

Anette Hansen

Selvværdsbooster

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
shares
error: Content is protected !!