Dit indre barn – del 1

Sharing is caring!

Dit indre barn – del 1

Selvom vi er voksne, så har vi et indre barn indeni os, som har behov for kærlighed og omsorg hver dag.

Måske er vi ikke opmærksomme på vores indre barn, måske ved vi ikke, at vi har et eller også har vi bare ikke tænkt så meget over det.

Men virkeligheden er, at vi aldrig er stoppet med at have vores indre barn, at være det barn vi var engang selvom vi nu er voksne.

Ofte så er det vores indre barn, der reagerer i forskellige situationer, når vi føler angst, når vi ikke ved, hvad vi skal gøre eller når vi bliver trigget af vores barndomstraumer.

Når vi bliver trigget af vores barndomstraumer, så har vores indre barn behov for kærlighed og omsorg og rummelighed i forhold til den hændelse, som der var dengang.

Som børn var vi meget afhængige af vores forældres kærlighed og støtte, fik vi ikke den, så lever vi med den mangel i dag og her er det vigtigt, at vi sørger for at give os selv den – hver dag.

Når du får lyst til at gøre noget, som du elskede at gøre som barn, så er det dit indre barn, der har lyst til det, lyst til at lege, lyst til at opleve, lyst til at hygge sig med de ting, som gav dit indre barn glæde dengang.

Bliver du mere opmærksom på dit indre barn og tager dig kærligt af det, så vil du få det bedre med dig selv. Du bliver mere hel og du får mere glæde ind i dit liv. Når dit indre barn er glad og fjollet, så er du det også.

Jeg vil anbefale dig at tænke lidt over det, jeg har skrevet – jeg tænker, der er en årsag til, at du netop har fundet vej til min blog om dit indre barn. Mærk efter, hvad mine ord kan bidrage til i dit forhold til dit indre barn.

Min næste blog kommer på mandag den 3 december 2018, der kommer jeg med forslag til, hvad du kan gøre for at få det bedre med dit indre barn.

 

Anette Hansen

Selvværdsbooster

 

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
shares
error: Content is protected !!