Er du særlig sensitiv?

Sharing is caring!

Ved du, om du er særlig sensitiv eller har du tænkt over, om du muligvis er det?

Det er en gave at være særlig sensitiv, fordi du sanser mere og mærker mere de gode ting omkring dig. Det kan også være svært at jonglere med de sansninger og følelser, som vi som særlige sensitive har, da vi hurtigt kan blive trætte og hvis vi ikke passer på os selv, så bliver vi overstimulerede.

Vi kan ikke klare alt det, som ikke særlig sensitive kan, da vi hurtigt bliver trætte og overstimulerede i forskellige situationer. Det kan gøre, at vi føler os forkerte, ikke gode nok og ikke robuste nok, som andre. Det kan påvirke vores selvværd og hvis vores relationer ikke forstår os, så kan det påvirke dem også.

Hvis vi for eksempel går tidligt fra en fest eller siger nej til en indbydelse eller beder om ro og stilhed, så kan det misforstås. Fordi så virker vi asociale og som om, at vi ikke vil deltage. Men det vi bare har behov for, er at rumme det vi har sanset og følt og finde roen.

For at vi ikke skal blive overstimuleret er det vigtigt, at vi tager godt, vare på os selv hver dag og accepterer, at vi har det behov for roen. For at vi kan arbejde med det at være særlig sensitiv, så er det vigtigt, at vi accepterer det 100%, at vi er særlig sensitive.

Som særlig sensitive er det vigtigt, at vi lærer hvad det vil sige at være særlig sensitiv og hvad det egentlig indebærer for os. Det er som at skal til at lære sig selv at kende med den egenskab.

Jeg har haft stor glæde af at læse Susanne Møbergs 3 bøger, de har givet mig så meget forståelse og redskaber til at kunne finde ud af mig selv som særlig sensitiv.

Jeg kan anbefale dig at læse følgende bøger:

Vores selvværd har også nemt ved at blive påvirket, når vi er særlig sensitive, så det er meget vigtigt at have fokus på at vores selvværd er også en god ide at værne om.

Selvværdet handler meget om det vi tænker om os selv, tænker vi negativt om os selv, så giver vi os selv lavt selvværd, men derimod tænker vi de tanker, som bygger os selv op, så øger vi vores selvværd dag for dag.

Jeg har lavet 2 bekræftelsesæsker:

Som går ind og hjælper dig med at tænke mere positivt om dig selv, så du øger dit selvværd. Jeg vedlægger en vejledning, så du nemt kan øve dig med at få bedre tanker.

Æskerne indeholder 35 bekræftelser. Prisen er 80 kr incl moms, excl porto.

Se mere på selvværdsbooster.dk

Anette Hansen

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
shares
error: Content is protected !!