Hvordan har du det med at se dig selv i spejlet?

Sharing is caring!

Hvordan har du det med at se dig selv i spejlet?

Har du tænkt over, hvad dit forhold er til at se dig selv i spejlet og derved møde dig selv?

Hvordan har du det, når du ser dig selv i spejlet?

Prøv engang, lige nu at se dig selv i spejlet.

Hvad føler du og hvad gør det ved dig?

Bliver du glad for at se dig selv og tænker du positive tanker omkring dig selv?

Eller føler du fordømmelse, kritik og selvhad overfor dig selv?

Det er lidt af en øjenåbner for mange, når de for første gang rigtig lægger mærke til, hvordan de har det med at se sig selv i spejlet og hvor vigtigt det egentlig er, at have det godt med at se sig selv i spejlet.

Samt hvad man kan bruge spejlet til for at styrke sin selvkærlighed, selvværd, selvtillid og ikke mindst egenomsorg.

Vi kan bruge spejlet til at få healet vores indre barn, til at styrke os selv hver dag. Det er et meget vigtigt redskab til at bygge os selv op – hver dag.

Hvis vi vælger at gøre spejlarbejde til en fast proces i vores liv, så kan starten på processen være lidt hård for nogle, da vi ofte skal igennem gammel sorg, afvisning, fordømmelse, kritik, manglende selvværd osv, før vi kan begynde at mærke de kærlige ord, vi siger til os selv. Det er blot en del af processen og det vil blive bedre. Det kan være, at der kommer rigtig mange tårer, vrede og angst frem, som der skal kigges på og som har afholdt dig fra at elske dig selv. Det er blot vigtigt, at vi rummer det, accepterer det og tillader det at være hos os, så vil det stille og roligt blive healet hos os. Vi skal blot blive ved og have tillid til processen.

Det er en rigtig god ide, at vi gør det til en vane hver dag at lave spejlarbejde og gerne hver morgen og aften og i løbet af dagen så ofte som muligt. Tal pænt til dig selv i spejlet, fortæl dig selv, at du elsker dig selv og andre kærlige ord. Hvis det er svært i starten, så sig :”Jeg er villig til at lære at elske mig selv” og byg dig selv op. Når der kommer negative budskaber frem, så læg mærke til dem og sig til dig selv ”Tak fordi du fortæller mig det, jeg vælger nu at tro noget andet” og sig derefter en mere positiv bekræftelse, som du hellere vil have skal virke for dig.

Det er blot en tanke og en tanke kan ændres, men vi er nødt til at blive opmærksomme på de negative tanker der dukker op, så vi kan skifte dem ud.

Har du brug for at tilgive nogle, er du vred på nogle, så kan du også bruge spejlet til at få renset ud i de følelser. Du kan tale til de personer, som du har nogle konflikter med foran spejlet, det vil have en positiv effekt for dig.

Snak med dit indre barn, mens du ser dig selv i spejlet, det er en rigtig god måde at møde dit indre barn på. Dit indre barn har behov for daglig kontakt med dig.

Der er rigtig mange måder man kan få glæde af spejlarbejde på og dette er blot nogle eksempler på, hvordan du kan bruge spejlet.

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse, hvis du går i gang med at lave spejlarbejde, jeg gør det selv hver dag og har stor glæde af det.

 

Anette Hansen

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
shares
error: Content is protected !!